Lékai Máté

Egészséges jó formában van és egyáltalán nem levezetni érkezett a Fradiba amelyhez a szerződés nagyon gyorsan lezajlott. A Veszprém Európa egyik legerősebb klubja míg a Fradi az utóbbi években lett alapcsapat az NB I-ben ezért náluk a fizetések is jóval szolidabbak.


Unas Verdes

Az elmúlt nyolc évben a bajnoki címet négyszer a Magyar Kupát hatszor a SEHA Ligát négyszer nyerte meg illetve hatszor léphetett pályára a Bajnokok Ligája kölni.

. 2 days agoHiába volt érvényes a szerződése nem marad Veszprémben Európa egyik legjobb csapatában Lékai MátéA válogatott kézilabdázó csupán harmadik-negyedik számú irányító lehetett volna a bajnoki ezüstérmesnél ezért maga kérte hogy inkább bontsák fel a szerződésétLékai-Kiss Ramóna férjét szóba hozták a lengyel Plock mellett a portugál. Ha korábban megkérdeznek azt mondtam volna Veszprémből vonulok vissza. A 147-szeres válogatott irányító régebben a PLER KC a Pick Szeged valamint a szlovén RK Celje játékosa volt a.

Lékai Máté 2014 nyarán érkezett Celjéből. A 147-szeres magyar válogatott irányító szerződtetését kedden jelentette be a klub amely már a Telekom Veszprémmel történt. Pontos összeget nem tudunk de Lékai biztosan több millió forinttal fog kevesebbet keresni havonta a.

Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását miután két évre szóló szerződést kötött a klubbal. 1 day agoLékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprémtől Forrás. 11 hours agoLékai Máté.

Nem csak mentornak érkezett a Ferencváros férfi kézilabdacsapatához Lékai Máté aki szerint egyértelmű választás volt a zöld-fehérekhez igazolni. A nyár egyik nagy magyar kézilabdás híre hogy a Veszprém és irányítója Lékai Máté közös megegyezéssel szerződést bontott. Mostanra ez már bizonyossá is vált.

A klub honlapjának vasárnapi híradása szerint a felek közös megegyezéssel bontották fel a jövő nyárig szóló szerződést. 1 day agoAz előzetes pletykákra rácáfolva Lékai Máté nem igazol külföldre a magyar válogatott irányítója a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Sokakban felmerülhet a kérdés hogy vajon ebben az esetben a válogatott játékos felesége Lékai-Kiss Ramóna és kisfiuk vele tartanának e.

A 147-szeres magyar válogatott Lékai Máté a Ferencváros kézilabdacsapatában folytatja pályafutását. Egyrészt ebben szerepet játszott az idő. A 34 éves irányító és a Telekom Veszprém vasárnap bontott szerződést egymással a Fradihoz pedig két évre írt alá.

Fradihu A Fradi hamar meg tudott egyezni velem és Telekom Veszprémmel is. A 34 éves Lékai 2014 óta erősítette a Telekom Veszprém csapatát ám az elmúlt szezonban már kevés játéklehetőséget kapott ezért döntött a 2023-ig tartó szerződésének lejárta előtt egy évvel a távozás mellett. 2 days agolengyelország lékai máté lékai-kiss ramóna tv2 veszprém érdekes A magyar irányító új csapatát egyelőre nem jelentették be ám egybehangzó hírek szerint Lengyelországba tart.

Gyors kiismerhetetlen testcseleinek remek passzainak és megalkuvást nem ismerő küzdeni tudásának köszönhetően sokáig oszlopa volt csapatunknak. 2 days agoA férfi kézilabda NB I legutóbbi kiírásában negyedik így Európa-liga-induló FTC-nél folytatja pályafutását a 147-szeres magyar válogatott irányító Lékai Máté azok után hogy vasárnap közös megegyezéssel szerződést bontott a Telekom Veszprémmel jelentette be elsőként Facebook-oldalán Kubatov Gábor az FTC elnöke. Hamar meghatározó tagja lett a Telekom Veszprémnek és a magyar válogatottnak is.

Ma közzé is tette honlapján a veszprémi klub hogy közös megegyezéssel felbontották a 34 éves kézilabdázóval a jövő. Lékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatától. 1 day agoLékai Máté nyolc év után vált klubot a magyar férfi kézilabda-válogatott klasszisa a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

Napokkal később aztán jött a bejelentés bár több megkeresése is volt végül a. A klub honlapjának vasárnapi híradása szerint a felek közös megegyezéssel bontották fel a jövő nyárig szóló szerződést. 2 days agoLékai Máté a Ferencváros kézilabdázója lesz.

LÉKAI MÁTÉ A FRADIBAN FOLYTATJA. A magyar irányító új csapatát egyelőre nem jelentették be ám egybehangzó hírek szerint Lengyelországba tart. Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott.

Sokakban felmerülhet a kérdés hogy vajon ebben az esetben a válogatott játékos felesége Lékai-Kiss Ramóna és. Nagy tervekhez klasszis játékosok így jelentette be a Ferencváros elnöke Kubatov Gábor hogy a férfi kézilabda-válogatott irányítója Lékai Máté két évre a klub játékosa lesz. A játékos még egy évig tartó szerződését a hétvégén közös megegyezéssel.

Mindenképp szerettem volna játszani és a válogatott. Ezután egyértelmű volt hogy itthon maradok és a Fradiban. Rengeteg külföldi ajánlatom is volt de a családom nem tudott volna velem tartani én pedig nem szeretnék már akárcsak egyetlen évet is a kisfiam és a feleségem nélkül tölteni.

2 days agoAzt rebesgetik hogy a Veszprémből távozó Lékai Máté Lengyelországban folytatja karrierjét. 1 day agoA Telekom Veszprémtől vasárnap nyolc év után elköszönt 147-szeres válogatott irányító érkezését kedden este jelentették be. Az elmúlt nyolc évben a magyar bajnoki címet.

A mai napon a Telekom Veszprém és Lékai Máté közös megegyezéssel felbontotta a két fél között 2023. Lékai Máté nyolc év után távozott a Telekom Veszprém férfikézilabda-csapatától. Két hete már felröppentek olyan hírek hogy klubot vált Lékai Máté és 8 év után távozik a Telekom Veszprém férfi kézilabda-csapatától.

13 hours agoLékai Máté azt is elmondta azt hitte Veszprémből vonul majd vissza. 4 hours agoLékai Máté és Lékai-Kiss Ramóna Forrás. A Telekom Veszprémtől vasárnap nyolc év után elköszönt Lékai Máté érkezését kedden este jelentette be honlapján a fővárosi egyesület.

A 147-szeres válogatott irányító régebben a PLER KC a Pick Szeged valamint a szlovén RK Celje játékosa volt a veszprémieket 2014 óta erősíti.


Pin Page


Hungarian National Handball Team Victory I Love How They Can Express Their Happiness Mate Lekai Szabolcs Zub Handball Handball Players Victorious


Chema And Momo Pure Joy Happiness Victory Agains Psg Lovely People Real Heroes Mkb Veszprem Chema Rodriguez Momir Ilic Photo Psg Wrestling Real Hero


Nem Csak Kiss Ramona Ferje Piszkosul Jokepu Lekai Mate Testvere Is Sarmos Pasi


Andreas On Instagram Final Idag I Champions Leauge Hajra Veszprem Championsleauge Handball Veszprem Team Gold Champions Leauge Handball Champion


Pin Page


Luxury Fashion Independent Designers Ssense


Pin On Szell Tamas Receptek


Cute Fan Photo With Dominik Klein Meeting With Fans Event In Kiel Handball Dominik Klein


Ilyen Volt Kiss Ramona Es Lekai Mate Eskuvoje Fotok Es Interju Strapless Wedding Dress Wedding Dresses Wedding


Pin Page


Milyen Hatassal Van A Lelekre A Rendetlenseg Sokkal Tobbet Szamit Mint Gondolnad Otthon Femina Mens Sunglasses Men Sunglasses


Pin Page


Aron Palmarsson Baseball Cards Cards Incoming Call


Pin Page


Andreas On Instagram Vinner Ligan Firas Mee Mat Och Kanske 1 Ol Champions Liga Veszprem Gold Winners Handboll Hand Instagram Instagram Posts Andrea


Pin Page


Pin On Magyarorszag


Bianca Janes On Instagram I Don T Have Be Steadiest Of Hands But I Get By Lol Glamandglitsnails Glamandglits Kupainc Kupamatte Mattenails Tropicalnails

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel